LUKSUS HUVILA

keskellä Rukan ainutlaatuista luontoa

Uusi, uniikki kelomökki / huvila tarjoaa erittäin korkeatasoista huvilamajoitusta, luksusta ja yksityisyyttä rauhallisella sijainnilla. Ruka Golden Cottage kelomökki-huvila on erinomainen ja hieno paikka rentoutua ja nauttia luonnon läheisyydestä Rukalla. Huvila on yksi hienoimmista majoituskohteista ja huviloista Rukan alueella.

Huvila sijaitsee lähellä hiihto ja moottorikelkkalatuja ja on vain lyhyen ajomatkan päässä Rukan hiihtokeskuksesta, ravintoloista sekä muista aktiviteeteista. Majoitus max. 10 henkilölle.

 

KATSO POHJAPIIRRUSTUS >

TASOKAS SISUSTUS

– täyttäen 5 tähden vaatimukset

Kaksikerroksinen mökkihuvila on rakennettu upeasta ja massiivisesta kelohongasta.

250m2 luksushuvilassa on yhteensä 5 makuuhuonetta, majoittaen 10 henkilöä, tarjoten runsaasti tilaa koko seurueelle. Huvila soveltuu korkeatasoisten tilojensa ja varustelutasonsa puolesta niin vaativaan yksityiseen majoitukseen kuin yrityskäyttöönkin.

Luksushuvilan majoitusvarusteisiin kuuluu mm. 100MB 4G internet-yhteys, laadukas valikoima musiikkia ja elokuvia, lattialämmitys, hierova suihku sekä poreallas.
Alakerrasta löytyy viehättävä sauna takkatiloineen, vaatteiden pesutila kuivauskaapin kera, iso olohuone, ruokailutila sekä keittiö täydellä varustuksella – täyttäen vaativammankin kokin tarpeet. Yläkerrassa erillinen olohuone viihdelaitteiston kera sekä kolme makuuhuonetta, kahdessa näistä parvekkeet, mistä avautuvat upeat näkymät Rukan laskettelurinteisiin.

KOE RUKAN IHMEET

Lapin luonnon taikaa

Vuodenajat ovat Lapissa selkeästi toisistaan erottuvia. Ilmastoon vaikuttavat monet tekijät, joita saamme kiittää lämpimistä aurinkoisista kesäpäivistä sekä talven paukkuvista pakkasista, kaamoksesta ja yöttömän yön ainutlaatuisuudesta.

KRISTALLIN KIRKAS TALVI

wildRukan talvi-aktiveetit

Rukalla valkoinen lumi on talvella taattua ja pysyvää jopa 6 kuukautta vuodesta. Lumen aikaan Ruka esittäytyy puhtaan valkeana hohtavien hankien ja tummalla tähtitaivaalla tanssahtelevien revontulien kautta.

Rukalta löydät talvella erinomaisen hiihtokeskuksen. Hiljaiseen ja lumiseen luontoon pääsee hetkessä hiihtämällä tai lumikengillä, huskykoirien / porojen vetämien rekien kyydissä tai moottorikelkalla. Vauhdikkaampaa kyytiä haluaville tarjolla Bentley Power On Ice kurssi.

KESKIKESÄN AURINGON ALLA

underRukan vehreä kesä

Kesä – yötön yö – lempeää lämpöä ja valoa. Rukalla voit kesällä harrastaa mm. kalastusta, golfia, koskenlaskua, kullanhuuhdontaa ja karhun seurantaa vain muutamia mainitaksemme.

Syksyllä luonto saa upean keltapunaisen värityksensä joka suorastaan houkuttelee ulkoilemaan – vaihtoehtoisia lajeja laidasta laitaan, patikoinnista mönkijäsafareihin.

GOLDEN COTTAGE PALVELUT

goldentäysi valikoima palveluita

Autamme mielellämme palveluvaatimuksiesi osalta, tarjoten listattujen palvelujen lisäksi myös paljon muuta.

Ruka Golden Cottage huvilan palvelut tarjoaa paikallinen toimisto, aina tavoitettavissa – valmiina tekemään lomastasi ainutlaatuisen ja elämyksekkään.

MÖKIN
VARAUS

tarkista saatavuus ja
siirry varamaan
majoituksesi täyttämällä
seuraavat tiedot:
Ruka Golden Cottage

Varaa nyt
Saapumispäivä
Olen yötä
Henkilömäärä
Lapset

OTA YHTEYTTÄ

PUHELIN
FIN ENG +358 40 5225040

RUKA GOLDEN COTTAGE SIJAINTI

RUKA GOLD SIJAINTI
yksityinen, mutta keskeinen

Kelohuvila on luononkauniilla alueella ja näkymvät Rukan itäpuolen laskettelurinteille. Sijainti on erittäin rauhallinen ja huomioi hyvin yksityisyyden, sijainti upean Rukatunturin luonnon keskellä.

Huvilalta matkaa autolla Rukakeskukseen 12km ja Rukan laskettelurinteille 10km. Suorin tie Rukan laskettelurinteille alle 1km. Moottorikelkkareitti 100m, hiihtolatu 50m. Kuljetuspalvelut huvilalle mahdollista saada erikseen sovittaessa.

Osoite: Pilkkikuja 1-3, Rukatunturi, Ruka

map

Kuusaon lentokenttä 40km
Ruokakauppa 10km
    Hiihtolatu 50m
Moottorikelkkalatu 300m